BalcanCrafterz

BalcanCrafterz server - Glavna ploča => Prijave za server ( ZATVORENE ) => Topic started by: Armoko on June 22, 2014, 08:18:27 am


Title: Ne toliko vredno za procitati . Armoko
Post by: Armoko on June 22, 2014, 08:18:27 am
U vezi moje prijave. To sto nemam slike , to stoji. 30.10.1996 sam rodjen , pa vi preracunajte dal imam 17,5 ili "manje" godina. Da je javni premium , nisam znao , drugar ga je nabavio pa mi dao, jer nisam u stanju da platim si premium. Sve u svemu , hvala sto ste se potrudili da pogledate i date svoje misljenje i obrazlozenje na mojoj prijavi , i bilo mi je jasno da bez slika necu moci , al htjeo sam pokusati da bi sa drugom ( drugi drugar , ne koji mi je dao javni premium ) da pravim gradjevine koje je prirucio u njegovom prijavnom "formularu".
Posto si necu kupiti premium , vec cu koristiti ovaj javni , nemorate cekati 30 dana za novu prijavu , posto sigurno ni tada necu moci uci s ovim profilom , tako da , hvala za sve i sretno na serveru.
Ja se izvinjavam sto sam zbog ovoga otvorio novi post , ali ste zakljucali moj prije nego sto sam stigao ovo napisati , pa sam zbog toga otvorio, , a i nisam u forumu nasao odgovarajuce mjesto za ovo. Hvala na razumjevanju.
Armoko ( Anonymous)
Title: Re: Ne toliko vredno za procitati . Armoko
Post by: Snoozly on June 22, 2014, 09:17:49 am
U roku od 30 dana možeš napraviti dobru i vrlo lijepu prijavu (ako se do tada prijave ne zatvore), a za premium, slobodno možeš koristiti bilo koje ime jer je server ****  ;)
Title: Re: Ne toliko vredno za procitati . Armoko
Post by: Medonja2001 on June 22, 2014, 12:41:34 pm
Ok. Priznajem i ja da sam malo jače odbrusio nego što je trebalo. Gledaj. Unlokaću ti temu. Imaš fore do 22.7 iako su prijave otvorene/zatvorene da se prijaviš. Tema će ti biti unlockana. Probaj da sagradiš u što bržem mogućem roku. Srećno!