Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Armoko

Pages: [1]
1
Pozdravljam.
Hvala sto ste dali tu sansu , ali je sada odbijam posto sam prestao igrati minecraft ( do verzije 1.8 , kada bude release ) .
Srecno na vasem serveru i da izgradite dosta ljepih gradjevina.
Ovu temu mozes zakljucati.
Pozdrav.
Armoko

2
U vezi moje prijave. To sto nemam slike , to stoji. 30.10.1996 sam rodjen , pa vi preracunajte dal imam 17,5 ili "manje" godina. Da je javni premium , nisam znao , drugar ga je nabavio pa mi dao, jer nisam u stanju da platim si premium. Sve u svemu , hvala sto ste se potrudili da pogledate i date svoje misljenje i obrazlozenje na mojoj prijavi , i bilo mi je jasno da bez slika necu moci , al htjeo sam pokusati da bi sa drugom ( drugi drugar , ne koji mi je dao javni premium ) da pravim gradjevine koje je prirucio u njegovom prijavnom "formularu".
Posto si necu kupiti premium , vec cu koristiti ovaj javni , nemorate cekati 30 dana za novu prijavu , posto sigurno ni tada necu moci uci s ovim profilom , tako da , hvala za sve i sretno na serveru.
Ja se izvinjavam sto sam zbog ovoga otvorio novi post , ali ste zakljucali moj prije nego sto sam stigao ovo napisati , pa sam zbog toga otvorio, , a i nisam u forumu nasao odgovarajuce mjesto za ovo. Hvala na razumjevanju.
Armoko ( Anonymous)

3
Minecraft nick: Armoko
Premium DA/NE: Da
Godine:17 i pola :D
Da li imam iskustva sa vanilla serverima: Stalno igram na njima , da.
Šta je nether hub: To je nesto poput portal-veza kroz nether. 1 blok u netheru kao 8 u overworldu , te se pravi tako taj "tunel" da bi presli sto krace duzu relaciju. Mjesto gdje je povezan Spawn sa bazom igraca.
Šta je spawn: Mjesto gdje se svi stvaramo , ako se registrujemo / umremo ( a nemamo kreveta ), ...
Slike građevina: Posto sam minecraft igrao prije jedno 2 godine , pa mala pauza , pa ponovo poceo prije mjesec dana , nisam se previse fokusirao slikajuci i pamteci gradjevine koje sam radio. Zapravo i nisam pazio na dizajn , jer pretezno igram na Survival Hard ili ****, te zbog toga sam ovdje da sa drugom , koji je registrovan u serveru , da naucim i vjezbam izgradnju. Al izato sam specijalizovan sa redstone-zamkama , redstone-farme , obicne farme i slicno.

Pages: [1]